Nieuws

Bouw La Cour Bleue afgerond in de zomer van 2018

De laatste fase van La Cour Bleue, de 10 stadswoningen, zijn in augustus 2017 in verkoop gegaan. Slechts twee maanden later hebben we de verkoopdrempel gehaald en kunnen we nog dit jaar starten met de bouw. De oplevering van de woningen staat gepland voor het derde kwartaal van 2018. Van de 10 royale, drielaagse stadswoningen zijn er op dit moment nog drie te koop.

De woningen hebben het woonprogramma op de begane grond, drie slaapkamers met badkamer op de eerste verdieping en een vaste trap naar de zolder met de mogelijkheid tot het creëren van een vierde slaapkamer. Vanuit de woonkamer is het compleet ingerichte en aangelegde tuinterras bereikbaar via de schuifdeur. De tuinterrassen zijn eveneens via het achterpad bereikbaar, grenzend aan een gemeenschappelijk binnengebied dat als tuin ingericht is.

La Cour Bleue is een ontwikkeling van BAM Wonen en bestaat uit drie fases. Meer informatie vindt u op www.lacourbleue.nl. U kunt ook contact opnemen met Saelmans Makelaardij via 0495-533893 of een e-mail sturen naar info@saelmans.nl