Het plan

Vogelvluchtvoorwebsite.jpg
Klik op de afbeelding voor een vergroting.

A B C

De begane grond wordt uitgedost met commerciële ruimtes voor ieders gemak. Daarboven is gebouwd aan een veertigtal woningen in velerlei vormen en met een vleugje grandeur. Weelderig gevormd en excellent in zijn soort. Dat is het karakter van de Passage appartementen. In ambiance genieten van een sensationeel vrijheidsgevoel.


D

Een Jonkvrouw omhelst het hoogste gedeelte van La Cour Bleue, 22 statige torenappartementen zullen hier verrijzen. Wonen in een chateau van ruimte, licht en comfort.

E

Haar kleine broertje, opvallend in zijn verschijning door zijn witte jas, biedt in het grote herenhuis plaats aan 16 stadsappartementen. Een betaalbare waardevaste investering voor beginnende woningbezitters.

F

Tien maisons op een rij zorgen voor een solide sluiting van het plan. Zij bieden bescherming voor het hoffelijke Cour en bieden rust en ruimte voor gezinnen.

G

Cour la ~ (v) [kur] - 1. binnenplaats, hof.
Wonen aan het hofje van La Cour Bleue is intiem en vertrouwd. Het is de wereld in het klein: idyllisch en verzorgd. Het groen en de rust van La Cour, in het midden van de stadse jeu, geven een gevoel van verbondenheid en geluk.
 

Situatie