Eugène Konings, je persoonlijke adviseur

 

Wonen in het centrum van Weert? Met alle voorzieningen op loopafstand?

 

In het nieuwbouwcomplex “La Cour Bleue” kun je wonen in een van de schitterende energiezuinige nieuwbouw appartementen en stadswoningen die hier gerealiseerd worden. Misschien wel de laatste kans om te wonen in een nieuwbouwappartement in het centrum van Weert. De appartementen uit Fase 1 zijn door Saelmans Makelaardij allemaal verkocht en verhuurd. Fase 2 is nu in verkoop en fase 3 volgt binnenkort. De bewoners zijn zonder uitzondering vol lof over de locatie en hun appartement.

Graag informeer ik als NVM Nieuwbouwspecialist ook jou bij het maken van je woonkeuze. Binnen de NVM is een selecte groep nieuwbouwspecialisten actief. Zo vertaal ik je woonwensen naar een perfect passende oplossing. Daarnaast informeer ik je volledig. Niet alleen over het appartement, ook de juridische- , financiële en operationele aspecten die te maken hebben met het kopen van een nieuwbouw appartement komen aan bod. Dit om te zorgen dat je volledig op de hoogte bent van alle aspecten voordat je deze belangrijke woonkeuze definitief gaat maken. Ook je eventuele bestaande woning en de financiële mogelijkheden nemen we uiteraard mee in het beslissingstraject.

Zo kan ik je garanderen dat we je optimaal kunnen ondersteunen in het gehele nieuwbouwproces en je hiermee een gedegen keuze maakt voor jouw toekomst.

Eugène Konings
Saelmans Makelaardij

 

 

 

 

Saelmans Makelaardij

Interesse? Bel/e-mail met Saelmans Makelaardij. Wij staan u graag te woord.

 

Saelmans Makelaardij
Onzelievevrouwestraat 2    
6004 AC Weert   
 
T 0495-533893    
F 0495-544305    
E info@saelmans.nl