Penthouse - VERKOCHT

Op toplocatie wonen in hartje Weert

 


Het 2 verdieping tellend penthouse, gelegen op de 9e en 10e verdieping op circa 30 meter hoogte. Door de ronde vormen heeft het penthouse een grandioze lichtinval. Zonwerend glas zorgt op zomerdagen voor een aangenaam binnenklimaat.

De grandeur van La Cour Bleue bevindt zich in het penthouse: een vide met een adembenemend uitzicht. De Elegante stalen spiltrap met hardhouten treden biedt in de vide opgang naar de 10e verdieping. Hier bevinden zich ruimtes ten behoeve van wellness en lounge. Deze ruimtes bieden toegang tot het riante dakterras van circa 50m2 met mogelijkheid tot het plaatsen van een jacuzzi.

 

Verdieping 10: Klik op de afbeelding voor een vergroting.

 

Een ruime entreehal biedt toegang tot het penthouse, dubbele glasdeuren bieden daglicht en geven toegang tot de weelderige woonkamer met haar ronde raampartijen. Het penthouse is van alle gemakken en luxe voorzien zoals u mag verwachten. De afgebeelde tekeningen zijn schetsontwerpen, definitieve indelingen kunnen afwijken.

 

Verdieping 9: Klik op de afbeelding voor een vergroting.


Door de exclusiviteit van dit penthouse is het mogelijk om zelf wijzigingen door te voeren.
Voor meer informatie vragen wij u een afspraak te maken met Dolf Geleijns van Saelmans Makelaardij. Hij kan u met voorbeelden uit de praktijk laten ervaren wat het is om op toplocatie te wonen in hartje Weert.